Ízületi elektromágnes


Az applikátorban lévő tekercs ötletes kialakítása egyenletes terápiás eljárást tesz lehetővé a készülékkel, még komoly igénybevétellel járó üzemeltetési körülmények között is, ami akár Hz-es frekvenciát és 2,5 T-s intenzitást is jelenthet.

A tekercs egyedi, hatékony hűtési rendszere biztosítja a hosszantartó terápia lehetőségét, még akkor is, amikor a beállított értékek a lehetséges legnagyobb terhelésnek teszik ki a készüléket.

Mind az applikátor, mind a 6 pontban állítható kar a legutolsó részletig finomra van hangolva. A különböző típusú kezelések egyszerű és pontos beállítása érdekében az applikátor kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely 6 pontban állítható karral csatlakozik a készülékhez.

térdízületi deformáció

A kar lehetővé teszi az applikátor beállítását bármely kívánt pozícióba. Az Applikátor Az ízületi elektromágnes mező eloszlása A Super Inductive System applikátor által kibocsátott elektromágneses mező pontos terápiás célzást biztosít a szövetek mélyen elhelyezkedő területekre, miközben 2,5 T-ig terjedő intenzitást tesz lehetővé.

intervertebralis synovitis kezelés

A kezelés három különböző fájdalomkontroll-elméleten alapul. Ezek mindegyikénél eltérő a frekvenciaspektrum. A SIS kezelés ezért azonnali enyhüléshez vezet, akár krónikus, akár akut stádiumban.

ízületi betegségek fizioterápiás technikái

Tudjon meg többet a terápiáról tanfolyamainkon! Az eredményeket vizuális analóg skála mutatja.

  • Idegmegújulás a pulzáló elektromágneses mezőt tanulmányozó vizsgálat során Diapulse Ízületi elektromágnes, A mágnesterápia története Tartalom A kezelés három különböző fájdalomkontroll-elméleten alapul, melyek mindegyikénél eltérő a frekvenciaspektrum.
  • Az ízületi fájdalom tünetei, okai és kezelései, Ízületi elektromágnes
  • Az ízületi fájdalom tünetei, okai és kezelései
  • Kondroitin és glükozamin sportolók számára
  • Hogyan lehet megnyugtatni a térdízületek fájdalmait

Ez az ismétlődő összehúzódás kiváltja az ízület manuális mobilizálását, és helyreállítja az ízület lazaságát. Ízületi elektromágnes gyógyszerek a térdízületek fájdalmának enyhítésére progresszív porcmineralizáció és csontátépülés indul be.

Ízületi elektromágnes. Az elektromágneses mező eloszlása

A kiválasztott stimulációs frekvenciától függően izomlazítás vagy izomerősítés érhető el. Ez a mechanizmus centrális motoros károsodás kezelésére javallott, amely spaszticitással jár.

ízületi kezelés 2 év

Repetitive peripheral magnetic stimulation rPMS is considered a promising curative method from different perspectives. Because of wide range of therapeutic effects, therapy is mainly indicated in musculoskeletal and neurological disorders.

Aim of this study was to investigate pain relief effect and im¬proving of the difficulties in performing Activities of Daily Living ADL achived byrPMS among patients with acute and chronic conditions assosiated with musculoskeletal and neurological painful disorders.

fájdalom a lábak és a nyak karjainak ízületeiben

Therapy is based on the principle of time-varying electromagnetic field passing through neural and muscular tissue, in which electric currents are induced. By affecting conductive tissue, a chain reaction including changes in action potential and leading to muscle contraction is performed. Leggyakoribb indikációk.

tibeti vényköteles izületi fájdalom